"Assembleren in kleine en grote series"

Samenbouw met mogelijkheden

Row2-image

Het opbouwen van een product of samenstelling in elke vorm en maat.

Het assembleren van producten vereist niet alleen vakmanschap, maar ook efficiëntie en precisie. Gelukkig hebben onze mensen daar wel raad mee. Met jarenlange ervaring en expertise zijn ze in staat om snel en vakkundig alle aanvragen te verwerken, hoe groot of complex ze ook mogen zijn.

Bij DKAT begrijpen we dat het voldoen aan de eisen van jouw klanten van het grootste belang is. Daarom hebben we een geweldig team van montagemedewerkers klaarstaan die jou bijstaan tijdens deze geweldige groeifase. Of het nu gaat om het monteren van kleine onderdelen of het samenstellen van complete systemen, wij zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan met de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

En voor projecten die extra zorg en aandacht vereisen, stellen we indien nodig ook onze cleanroom ter beschikking. Deze gecontroleerde omgeving zorgt ervoor dat de assemblage van jouw producten plaatsvindt onder optimale omstandigheden, vrij van verontreinigingen en andere externe invloeden.

Kortom, bij DKAT zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige assemblagediensten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine batch producten of een grootschalig project, wij staan klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact op via de WhatsApp button.

Producten stofvrij assembleren