"Het Concept is de start van het ontwerp"

De start van een solide basis

Row2-image

Het product krijgt vorm bij de fase van het concept ontwerpen.

Bij DKAT begrijpen we dat zelfs de meest doordachte plannen soms aanpassingen nodig hebben naarmate het project vordert. Daarom nemen we nu de tijd om samen met jou jouw oorspronkelijke concept te herijken, met de opgedane kennis en inzichten uit de voorgaande fases in het achterhoofd.

Het uitwerken van het idee en het opstellen van het eisenpakket waren belangrijke stappen in het proces. Maar nu is het moment aangebroken om te evalueren of jouw oorspronkelijke concept nog steeds voldoet aan jouw verwachtingen en de vereisten van de markt. Wellicht zijn er tijdens de voorgaande fases toch nog wat kinken in de kabels gekomen die eruit gehaald moeten worden. En dat is geen probleem – bij DKAT denken we graag met je mee.

Ons doel is om jouw idee tot een succesvol eindproduct te maken, en daarom staan we klaar om samen met jou de draad weer op te pakken. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grotere herzieningen, we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw concept uiteindelijk tot volle bloei komt.

we denken immers graag mee!