Ons team

Marco Willems

Hoi, ik ben Marco Willems. Ik ben sinds 2016 in dienst bij DKAT als CNC verspaner. Ik heb mijn opleidingen tot conventioneel- en allroundverspaner bij DKAT gevolgd. Het werk bij DKAT is afwisselend wat mij extra gemotiveerd maakt. Ik heb veel plezier in het werk waarbij je accuraat moet zijn i.v.m. de kleine afmetingen en toleranties.

Ronald de Vries

Hallo, ik ben Ronald de Vries. Ik werk sinds 2006 bij DKAT. Ik ben begonnen op de montageafdeling. Daarna ben ik na een aantal jaren clusterleider geweest te zijn doorgegroeid naar hoofdmontage. Sinds 2018 doe ik er ook verkoop binnendienst en QA taken bij. Het werk bij DKAT is afwisselend en uitdagend. Samen met ons hechte en collegiale team produceren we mooie producten en proberen we de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen onze klanten graag ontzorgen. Dit doen we door duidelijke afspraken te maken en deze ook na te komen. Mocht er toch vertraging optreden dan informeren we onze klanten hier tijdig over.

Jan Kamps

Hallo, ik ben Jan Kamps. Ik ben 41 jaar werkzaam als draaier bij DKAT. Mijn hart ligt vooral bij het conventioneel draaien. Daarnaast ben ik CNC-draaier/programmeur. Ik kan goed zelfstandig werken maar in teamverband voel ik me ook thuis. Ik houd van de technische uitdagingen in mijn werk.

Gerard Lichtenberg

Hallo, mijn naam is Gerard Lichtenberg. Ik ben sinds 1988 in dienst bij DKAT. Ik ben begonnen in de werkplaats als conventioneel-/ CNC-draaier. Na een aantal jaren ben ik me gaan verdiepen in het CNC-frezen, waarna ik ben doorgegroeid via werkplaatschef naar hoofdproductie. Ik hou me bezig met de planning van de verspanende afdeling en doe tevens de werkvoorbereiding. Ook draag ik zorg voor de inkoop van ruw materiaal en de benodigde gereedschappen. Daarnaast houd ik me sinds een aantal jaren bezig met een gedeelte van de logistiek. Het werk is hierdoor zeer afwisselend.

André Stevens

Hallo, mijn naam is André. Ik ben al sinds 2007 werkzaam bij DKAT, maar het lijkt veel korter vanwege de collegialiteit en leuke sfeer op het werk. Ik werk deels op montage en deels in de meetkamer, hierdoor is mijn werk divers. Vaak zijn de aantallen niet groot waardoor er genoeg afwisseling is. Meedenken wordt gewaardeerd, waardoor je ook je creativiteit kwijt kan bij het zoeken naar verbeteringen in de processen. Er zijn veel soorten werkzaamheden, waardoor het niet saai is.

Elvira Willemsen

Mijn naam is Elvira Willemsen. Ik ben sinds 1989 werkzaam bij DKAT. Begonnen op de montageafdeling. In 2007 ben ik revisiebeheer gaan doen. Een aantal jaren laten gaan assisteren bij inkoop. Nu doe ik de volledige inkoop en QA. Ik werk met veel plezier bij DKAT met veel afwisseling in mijn werkzaamheden. We hebben een goede overleg structuur waardoor we kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.

Martin de Wit

Hallo ik ben Martin de Wit. Ik ben sinds 2001 financial controller bij DKAT. Het is een dynamisch bedrijf met veel verschillende disciplines wat het werk interessant maakt. We hebben een aantal klanten waarmee we een zeer langdurige relatie onderhouden.

Bram Krikken

Hoi, ik ben Bram. Sinds 2006 ben ik in dienst bij DKAT als frezer. Ik frees bij DKAT diverse onderdelen meestal in kleine series, dit maakt het werk leuk en afwisselend. Ik heb een stel leuke collega’s die wat voor elkaar over hebben en er heerst een losse sfeer binnen het bedrijf.

Jessica Meester

Hoi, ik ben Jessica Meester. Ik werk sinds 2000 bij DKAT op de montage afdeling. Het werk is zeer afwisselend, het ene moment zit je te lijmen en een uurtje later ben je aan het solderen. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.