+31 263 84 90 60 info@dkat.nl

Simon Stevinweg 48, 6827 BT Arnhem

Werken bij

KEY ACCOUNT MANAGER (m/v)

Als Key Accountmanager Advanced Technology binnen De Koningh Advanced Technology (DKAT) ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van de commerciële activiteiten waarbij je de focus hebt op high-end klantengroepen. In deze zelfstandige functie ontwikkel je jouw eigen sales plan en verkoopstrategie, die aansluit op de visie van DKAT. Vanuit je commerciële drive, gedegen technische kennis en gevoel voor de klant, lever je een essentiële bijdrage aan de commerciële resultaten en groei van de onderneming.

DKAT produceert hightech mechatronische instrumenten en systemen voor machinebouwers en hoogwaardige R&D organisaties in de semiconductor- en automatiseringsbranche. Je fungeert als strategisch partner voor klanten met focus op innovatie en kwaliteit. Je begeleidt trajecten vanaf de aanvraag tot en met de after sales. Je maakt calculaties en biedt klanten passende offertes aan, dit in nauwe samenwerking met productie en montage.

Jij bent in staat als strategisch sparringpartner op te treden bij bekende en vooraanstaande organisaties waarbij je energie krijgt van het scoren van opdrachten. Uiteraard verlies je daarbij de lange termijn samenwerking niet uit het oog. Het zwaartepunt in deze functie ligt op new business en het op- en uitbouwen van de relatie met key accounts in de hightech industrie.

De sollicitatie procedure loopt via Siebert & Wassink.
Wil je solliciteren reageer dan via de onderstaande link:
Vacature Key Accountmanager


DRAAIER (m/v)


De Koningh Advanced Technology beschikt over hoogwaardige productiefaciliteiten en gecertificeerd personeel. We zijn expert in het produceren van onderdelen van verschillende soorten kunststof en van de meest uiteenlopende metalen, zoals aluminium, rvs, brons, messing, titanium, molybdeen, goud en platina. Waar nodig worden de onderdelen voorzien van een specifieke oppervlaktebehandeling voor de perfecte finishing touch.

In de afdeling Productie worden enkel stuks tot kleine series geproduceerd. Zowel op CNC aangestuurde machines, als ook Conventioneel. Het werk is zeer afwisselend. Vaak meerdere keren per dag omstellen. De afmetingen variëren over het algemeen van Ø1mm t/m Ø50mm.

Vacature draaier

Klik hier om de vacature te downloaden of te bekijken

We zien je sollicitatie voorzien van een CV graag tegemoet. De sollicitaties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Voor informatie:


Gerard Lichtenberg
Manager Productie
T: 026-384 9016
M: 06-218 838 45
E: g.lichtenberg@dkat.nl